Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nemzeti politika? - Furfangos Jákób bábszinháza
  2012-01-21 23:52:13, szombat
 
  Nemzeti politika? - Furfangos Jákób bábszinháza

Publicisztika

|

"Rebeka mama vadasan elkészített kecskehúst bízott fiára Jákóbra, hogy azt bátyja Ézsau helyett vigye be vakapjához Izsákhoz, az atyai áldás elnyerése végett. Jákóbnak először aggodalmai voltak sima bőre miatt, mert Ézsau szőrös volt. A leleményes nyanya azonban egy kecske szőrös bőrével beborította Jákób kezét és nyakát. Így bár Izsák észrevette, hogy 'a hang Jákóbé, de a kéz Ézsaué', mégis elhitte, hogy idősebb fia áll előtte és megáldotta."

Szomorú látlelet következik.

A magyar fülke vakság (+süketség+hülyeség) miatt nemzetünk megint alaposan beleválasztott. Ami történt, arról a fenti épületes bibliai történet jut az ember eszébe. A forradalmár Orbán Viktor frazeológiájában talán a "nemzeti" a leggyakoribb kifejezés. Ez azt jelentené, hogy a fülkeforradalom óta ő kevergeti s. k. a politika boszorkányüstjét, beledobál ezt - azt, közben varázsigéket mormol, s mindezek folytán valamiféle csoda történik?

Egy frászt! Ami ma történik, annak jóformán semmi köze sincs se a Fidesz pártprogramjához se a Fidesz Kormány programjához, Orbán Viktorhoz is alig.

Aki nem kifejezetten hülye látja, hogy önkényuralmi rendszer épül nálunk. Az exkommunisták és a judeoliberálisok, álnokul, a múlt árnyait emlegetik, vagyis azt a régi önkényuralmat, amelynek irányítói és haszonélvezői ugyancsak ők (vagy felmenőik) voltak.

Nem! Magyarországon a legmodernebb tőkés diktatúra európai kísérleti modellje készül - amerikai patent alapján. Ennek a műveletnek Orbán Viktor nem irányítója, csupán komédiása.

A politikacsinálás manapság nem a pártszervezetekben, az Ország gyűlésben, vagy a minisztériumokban folyik, hanem máshol. Tekintettel arra, hogy Magyarország egy olyan állam szövetség (EU) tagja, amely amerikai - izraeli befolyás alatt áll, a "magyar" politikát alkalmasint nem csupán Magyarországon csinálják (vezérlik). A politikusok, az államhatalom és az államigazgatás posztjaira helyezett személyek színpadi figurák, akik előadják [eljátsszák, eltáncolják, eléneklik] a "darabot". Ez persze így közhelynek tűnik. de van tovább is.

A hatvanas évek elején jelent meg John Kenneth Galbraith közgazdász professzor könyve "Az új ipari állam." Ebben azt írja, hogy a modern ipari államban az u.n. " techno-struktúra" átvette a tőkés, a vállalkozó és a részvényes hatalmát, mert a gazdasági fejlődés ezt követelte. Arról van szó, hogy a társadalom és egyes alrendszereinek bonyolultsága olyan fokot ért el, hogy az átlagos politikai, pártvezetői közigazgatási tudással ezekre már nem lehet megfelelően reagálni, ill. a folyamatokat irányítani. Ehhez szakmai apparátus szükséges.

E szükségletnek megfelelően alakultak ki az egyes politikai táborok mellett, legkorábban az Egyesült Államokban, az úgynevezett ,,think tankok", mint a pártok háttérszervezetei. Ezek nagyrészt alkalmazott kutatást végeznek az adott politikai tábor értékei és érdekei szerint figyelve a problémákat és megoldási lehetőségeket. E háttértámogatás intézményeit és szolgáltatásait természetesen igénybe veszik a társadalom összes többi alrendszerei is. A kifejezést agytrösztnek magyarítják, de hogy mit takar ez a kifejezés, az már kevésbé egyértelmű. Jelenthet kamarillaszerű politikai tanácsadó testületet, a káderutánpótlásról is gondoskodó pártalapítványt vagy - megrendelésre (!) akár kampánystratégiákat is kidolgozó, társadalomtudományi kutatóintézetet is.

Galbraith nézeteit a fejlődés annyiban haladta meg hogy a látható technostrukturák és háttérszervezetek nem vették át a tőkések hatalmát. Ellenkezőleg úgy működnek, mint az úri szabóságok: mérték után szabnak, megrendelésre.

E háttérintézmények magyarországi hálózatát hazánk nagy támogatója, Orbán Viktor atyai jóbarátja, szervezgeti és finanszírozza jó tíz éve. Az amerikai pénzügyi körök politikai csoportjai a pénzmágnás Soros Györgyön és egész Közép- és Kelet-Európát behálózó alapítványai, ösztöndíjai révén közvetlenül behozta Magyarországra az amerikai balliberális politikai szerveződés arzenálját. A Soros Alapítvány évente milliárdos nagyságrendben finanszírozta már az 1990-es évek elejétől a szabad demokrata tábor jogvédő irodáit, létrehozta az Emberjogi Dokumentációs Központot, újabban az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet, és mindezek mellé könyvkiadókat, folyóiratokat és könyvterjesztő hálózatot telepített, stb., stb. Mondhatnók persze, hogy Soros egy nagy balfasz, mert lám mire ment az SZDSZ-el. Mondhatnók, de nem mondhatjuk, mert az ilyesfajta háttérintézmények mindig a regnáló államhatalomhoz kapcsolódnak, főleg akkor ha az a fülkeforradalom révén - amihez nagyon sok köze lehet Soros intézményeinek - abszolút hatalmat szerez és abba mélyen bebetonozza magát, mint Orbán az eminens.

Ha már a példákat szemezgetjük ne feledkezzünk meg a A CEU-ról, azaz a Közép-európai Egyetemről (Central European University) amely "az Amerikai Egyesült Államok és a Magyar Köztársaság működési engedélyével és akkreditációjával rendelkező, budapesti központú nemzetközi egyetem.

A CEU a társadalom- és bölcsészettudomány, a jog, az üzleti élet, a kormányzat és közpolitika területén posztgraduális képzést a jövő vezetőinek. Ezt mutatja a nagy számú nemzetközi hallgatói létszám és a világ legjelentősebb egyetemeiről érkező tantestület. A több, mint 30 országból érkező közel 300 tanár a CEU-n 7:1-es diák-tanár arányszámot eredményez.

Tanulmányaik során a diákok nagy része részesül pénzügyi támogatásban, melybe beletartozik a tandíjmentesség, a különféle kutatói ösztöndíjak, a szállás és az orvosi ellátás támogatása is.

Az itt megszerzett magas szintű tudással és szakértelemmel a hallgatók fontos munkaköröket tölthetnek be. Jelenleg a CEU-nak az öt kontinens mintegy 100 országában, közel 8600 végzett hallgatója él, közülük több miniszter, nagykövet, egyetemi tanár, tudós, kutató, ügyvéd, ember jogi aktivista és vállalatvezető került ki."

Ez a rövid kis ismertető nem kevesebbet jelent, mint azt, hogy az új "nemzeti" arisztokráciát Soros nevelteti számunk ra. Megnyugtató, nemde?

E háttérszervezetek és főleg kenyéradóik persze telve vannak jóindulattal és buzog bennük az önzetlen segítségnyújtás szándéka. Ennek jellemző példája, hogy "az Egyesült Államok kész átadni a fekete kisebbség társadalmi integrációja terén szerzett tapasztalatait Magyarországnak a roma integráció előmozdítására - jelezte az amerikai külügyminisztérium közép-európai térségért felelős tisztségviselője kedden a Washingtonba érkezett magyar kormányzati és országgyűlési küldöttségnek. Egy a hátrányos helyzetű, elsősorban színes bőrű családok sikeres integrációját megvalósító New York-i programról, valamint annak tervezett magyarországi adaptálásáról folyt egyeztetés - mondta el a találkozó után az MTI-nek Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára."

Ha nálunk úgy oldódik meg a cigánykérdés, ahogy Amerikában a négerkérdést "megoldották" megnézhetjük magunkat.

További ideillő példa "az Athena Intézet, amely 2010-ben tizenhat gyûlöletcsoportot azonosított Magyarország területén. Közülük tizenhárom aktív, tevékenységük egy-egy "magyar közösség" elleni verbális erőszaktól a konkrét fizikai támadásokig terjed."

Az egy - egy magyar közösség kifejezés kissé eufemisztikus, mert zsidó közösséget kell alatta érteni

De térjünk vissza kiindulási pontunkhoz és tegyük fel, ill. válaszoljuk meg a kérdést, mik azok a problémák, amelyeket Orbánnak és színtársulatának meg kell oldani?

Hamarjában három problémát tudok megemlíteni: 1.) terrorizmus, 2.) terrorizmus, 3.) terrorizmus...

Ezt a fogalmat se' árt körülírni, azaz kimutatni mit ért alatta a kormányzat és mit az a bizonyos "közösség".

Elméleti alapokat keresve Pintér Sándornál kötöttem ki. Ő ugyanis klasszikus tömörséggel magyarázta meg, hogy miért kell minden létező erőszakszervezetet egy kézben, az ő (tiszta) kezében, összpontosítani. Arra hivatkozott, hogy az életkörülmények romlása miatt fellépő társadalmi feszültségeket nem lehet másként kezelni. Ezzel fején találta a szöget. Más kérdés, hogy több szög is van. Társadalmi feszültségeket fog generálni az is, ha néhány év mulva megszûnik a földvédelem és elkezdődik az izraeli beáramlás, a földek "felvásárlásával" kombinálva. Ekkor léphet fel a "terrorizmus", amit nevezhetünk egyszerüen antiszemitizmusnak is.

A fülkeforradalom "nemzeti" kormánya" úgynevezett 'új típusú' biztonsági kihívásokkal' kerül szembe, a melyek a világ minden részén éreztetik hatásukat. A terrorizmus, a tömegpusztító fegyverek proliferációja (terjedése), az illegális fegyverkereskedelem és szervezett bûnözés, a válsággócokból kiinduló migráció, valamint számos más fenyegetés globálisan jelentkezik, így azok negatív hatásai csaknem minden államot érintik."

Mondják, hogy rosszindulatú vagyok, de a "válsággócokból kiinduló migrációról" nekem minduntalan Izrael jut eszembe. Csakhogy a hatalmak e migráció ellen védik országuk felségterületét, mi pedig e migrációt fogjuk védeni az őslakosok rovására. Kívánom, tévedjek!

Lehet, a magyarság mára annyira elvesztette erkölcs - helyesebben emberi - tartását hogy a tervezett földfoglalás [landgrab] nem ütközik majd komoly ellenállásba, ámbár a magyarokról sohasem lehet tudni...

A magyar jövő horizontja mindenesetre az őszi égboltra hasonlít, amelyen piszkosszürke felhőrongyok gomolyog nak.

Ami a Magyarországot érintő izraeli aspirációkat illeti nem lehet másból mint Simon Peresz kijeletéseiből kiindulni, amelyek arról szólnak, hogy Izrael felvásárolta Magyarországot. Peresz befejezett múlt (past perfect) igemódot használt. Nem mondhatjuk, nem úgy értette, vagy az újságírók értették félre, mert ismételt rákérdezésre is kitartott állítása mellett változatlan formában.

Nem tudjuk pontosan, hogy nálunk hány fegyveres titkosszolgálat készülődik a "rendfenntartásra". Azt azonban tudjuk, hogy Izrael és Amerika milyen módszerekkel harcol a "terrorizmus" ellen, pl. Gázában, ill. Irakban.

Gázáról és Irakról jómagam is szót ejtettem már, nem is egyszer. A "biblikus" izraeli hadviselést is megpróbáltam jellemezni. Úgy érzem azonban, hogy néhány ecsetvonással indolt kiegészíteni az amerika békés ill. háborús mentalitását.

Először a neokonzervatívokról ejtenék pár szót. E politikai irányzatnak hosszú története van. Foga fehérét akkor és azzal mutatta ki, ahogy a WTC tornyok lerombolásával megteremtette az ürûgyet Irak és Afganisztán megtámadására."Az ifjabb Bush vezette kormányzat(i bünszövetkezet) Elliott Abrams, Lewis Libby, Dick Cheney, Paul Wolfowitz és Donald Rumsfeld, stb. a szeptember 11-i "terroristatámadásokra" adott válaszként a Bush-adminisztráció 2002 őszén elfogadta az Egyesült Államok új nemzetbiztonsági stratégiáját [National Security Strategy, 2002] Ez szinte minden ponton szakít a korábbi évtizedek nemzetközi jogi és politikai megközelítésével annak érdekében, hogy nem egy esetben máig vitatott módon teremtse meg Amerika számára annak lehetőségét, hogy a világ bármely pontján érvényt szerezhessen szuperhatalmi érdekeinek."

Ami a harcmodor "jogi" megközelítését illeti, elegendő Blackwater nevü "biztonsági céget" említeni, amely egyik leg főbb felelőse az iraki civil mészárlásoknak és fogolykínzásoknak, amiért senkit sem lehet felelősségre vonni, mert e szerződéses bûnözők és prostituáltak nem tartoztak az amerikai katonai közigazgatás, ill. biráskodás felügyelete alá.

Ami a hazai neokonzervativizmust illeti, legjelesebb képviselője a mi Orbán Viktorunk. Ezt volt szives kinyilatkoztatni Oroszország egykori nagykövete Igor Szavolszkij úr, azzal egyetemben, hogy emiatt enyhe undort érez iránta. [Erről írtam egy blogot annakidején "Neokohn" címmel.]

Most pedig se' bakugrást nem teszek, se' vargabetût nem csinálok, ha most Gyurcsánnyal folytatom. Miért kellett neki mennie, Orbánnak pedig jönnie? Azért, mert Fletó rendszere csontja velejéig rohadt volt? Nem! Azért, mert Fletó balfasz volt [őszödi beszéd, ésatöbbi]? Nem! Azért mert kokettált Putyinnal? Nem! Azért kellett mennie mert a gyeplőt nem bírta tartani. Bezzeg ha néhány disznótorba' segített volna fogni az áldozat fülét vagy farkát. keményebb lett volna a marka. De ez már csak utólagos okoskodás.

Az viszont szentigaz, hogy fletó hülyéskedése már biztonsági kockázatot jelentett. Az Országra nézve? Áh dehogy! A hazánkra ácsingózó háttérhatalom érdekeire nézve. Hogy honnan veszem? Le van írva Political Capital Institute az "Országjelentésről" 2007.04.17-én adott összefoglalójában eképpen.

- A kormányzati stabilitás helyreállítása. A kormányzat rendkívül alacsony támogatottságának is köszönhetően a reformintézkedéseket annak ellenére ellenzi a lakosság, hogy a változások szükségességét elfogadja. Amennyiben a kormányzat a továbbiakban sem tudja lépéseit elfogadtatni a közvéleménnyel, erősödhet a reformfolyamatok visszafordítására irányuló politikai akarat.

- A kiszámítható jogi-gazdasági környezet megteremtése. Törvényszerû, hogy a reformok jelentősen átszabják a jogrendszert. Általános bizonytalanságot kelt azonban, hogy az elkövetkező években folytatódó reformok egy részéről még politikai döntés sem született, és nem látszik a reformfolyamat ,,végállomása". A kormányzat hosszú távú céljai ismeretlenek, így nem tudni, hogy a megszorító intézkedések ,,beérését" követő növekvő mozgástérben a kormány milyen gazdasági-társadalmi modell irányába akar elmozdulni.

- A korrupció elleni politikai harc. A korrupció a választók szemében az egyik legsúlyosabb társadalmi és politikai probléma. Amennyiben a kormányzat és a törvényhozás nem tesz látványos lépéseket a jelenség visszaszorítása érdekében, és nem szûnteti meg a párt-, és kampányfinanszírozás anomáliáit, tovább csökkenhet a politikusokba és a politikai intézményekbe vetett bizalom.

- Az előítéletek elleni politikai harc. A közvéleményben rendkívül erősek maradtak a nyíltan felvállalt romaellenes és idegenellenes tendenciák, és várható, hogy az ebben rejlő lehetőségeket a parlamenti pártok is igyekeznek kiaknázni. Amennyiben a politikai szereplők továbbra is elmulasztják az érdemi vitát, és csak a populizmus nyelvén képesek beszélni a bevándorlás (!) témájáról, erősödhetnek az etnikai természetû társadalmi feszültségek.

Az egész jelentés(rész) érdekes, de a dolgok klúja, a szöveg poénja, az utolsó passzusban van! Fordítsam le magyarra? Milyen bevándorlásról beszél a jelentés? Kínaiakról? Románokról? Nem - nem! Már csak egyet találhatnak a kedves olva sók. Nos? Nos? Hát az izraeliekről, továbbá arról van szó, hogy a jelentés készítői elszólták magukat. Persze az sem kizárt, hogy már oly magasról, ill. olyan nagy ívben szarnak le bennünket, hogy nem is ügyelnek szavaikra, csakúgy mint Simon Peresz államfő úr. [Lásd fentebb.]

Talán sokan észreveszik, hogy Orbán most skálázik a jelentés strófáin. Jól csinálja. Gyorsan és könnyen csinálja! Egy vagy több fideszes képviselő megálmodik egy törvényjavaslatot. Reggel szót kér a Parlamentben, aztán zutty (!) megvan a legújabb kétharmados törvény. Alig győzik kiosztani a sorszámokat. Ennél olajozottabban Rákosi parlametje sem mûködött. Csak pofázni nem lehetett. Most Orbánnál már lehet - elvégre demokrácia van.

És most, a rend kedvéért, szemezgessük gyorsan végig ezt a négy passzust.

- Reformfolyamatok, értsd további megszorítások. A tömegek máris érzik az Orbán kormány erejét és elszántságát az alattomos (!) folytatásra.

- Kiszámítható jogi - gazdasági környezet. A megszoritásokat követő mozgástéren át vezető reformfolyamat "végállo mása" azonos az alijázó bevándorók fogadó állomásával.

- A korrupció elleni "látványos lépések" megtörténtek, megtörténnek - kizárólag az emeszpés és szadeszes gengszterekkel szemben. Persze megérdemlik. De Justitia pallosa kétélû lenne. Ám a Fidesz által a kezébe adott szerszám csak balra vág.

- A bevándorlásról fentebb szót ejtettem.

Végezetül ajánlás Magyarország-Izsák tatusnak.

Tudhatnád öreg, hogy az egészséges gyanakvás a létfenntartás egyik legfontosabb eleme. Az eszét egy ember és egy ország nem egyszerre veszíti el, hanem apránként. Az első tünetek a "gyermekes" naivitás, a kritikátlanság, az emlékezet kihagyása.

Első István befésült ezer éve és te azóta is hagyod magad, pedig igazán "megesni" csak egyszer lehet. Most ennek a Viktor gyereknek dőltél be. Inkább dühítő vagy mint sajnálatra méltó.

Nem látod és sajnos nem is érzed, hogy a melleden ûl a macska. Amilyen oktondi vagy, biztos nem tudsz arról az idegenkedésről, amelyet jobb sorsra érdemes néped a fekete macskával szemben táplál. Ezért elmesélem neked Szalay László Mihály bácsi tanítását a fekete macskáról

"Minden jólélek dicsérje az Urat...

Fekete macska nem hoz szerencsét. Sőt még azt is elviszi, ami van, - és szerencsétlenséget hoz a házhoz. A fekete macska rendesen magától ajánlkozik; idegenből, idegenként. S ahová beveszi magát, oda követi a szerencsétlenség, a kár, a baj. A férj beteg lesz, köhög, nyöszörög; a gyerekek senyvednek, sírnak; az édesanya összeesik és meghal... A fekete macska parazsat hoz a szájában; fölviszi a padlásra a széna közé; fölcsapnak a lángok; sikolytás; a harangokat félreverik; a lángok megvilágítják az éjszakát, s te ott állsz kábultan, támolyogva, megsemmisülve, koldusként... A fekete macskának nagy, sárga szemei vannak. Úgy forgatja, mint két tüzes üszköt és a fekete macska vad, bizalmatlan, rosszindulatú jószág. Nem hagyja magát megfogni, s ha csak ránézel, már morog, rád mereszti a szemét, hátracsapja a bajszát, föltátja a száját és megmutatja a fogait. Este, mielőtt lefeküdnék a háznép, besurran a szobába, elbujik az ágy alá és mikor alszanak, a sötétben kimászik az ágy alól, rákuporodik az alvók mellére és rettenetes farkasszemet néz velük. Azok hörögve, vergődnek; fulladoznak, nyöszörögnek; s ha nem sikerül rémes sikolytással felébredniök, végük van - elállítja a szívverésüket. Iszonyatos jószág a fekete macska. Iszonyatosabb, mint a koromsötét éjszaka, fenyegető búgással repülő, nagycsápú, undok bogarak...

Minden jólélek dícsérje az Urat..."

Hogy a rajtad ûlő macska nem fekete? Mit számít az, hisz úgyse látsz. Neked már tökmindegy. Simogasd meg azt is. Érzed a színeltérést? Nem? Na látod! A többi stimmel. Olvastatsd fel magadnak a kiválasztott nép történetét. Aztán áldd meg a macskát is, hisz az az igazi örökös.

Vagy tudod mit? Ne strapáld magad. Már úgyis elcsesztél mindent ami "hatalmadban" állt. Pihenj. A macska úgyís lemászik rólad, ha már...

Dehát csak akad tán valaki, aki az mondja sicc (!), aztán kivágja a macskát - szarni. Volt már ilyen? Sokszor!

2010.12.26

Dr. Szeszák Gyula - Jövőnk.info
2010. december 26.


http://www.jovonk.info/2010/12/26/nemzeti-politika-furfangos-jakob-babszinhaza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: judeoliberálisok, politikacsinálás, pártprogramjához, boszorkányüstjét, frazeológiájában, megközelítésével, nemzetbiztonsági, szerencsétlenség, tisztségviselője, bizonytalanságot, technostrukturák, színtársulatának, reformfolyamatok, kinyilatkoztatni, rendfenntartásra, magyarországnak, segítségnyújtás, országjelentésr, szakszervezetet, összpontosítani, fülkeforradalom, felvásárlásával, életkörülmények, megszoritásokat, szolgáltatásait, háttértámogatás, alrendszereinek, pártalapítványt, kutatóintézetet, államhatalomhoz, visszaszorítása, felségterületét, tandíjmentesség, titkosszolgálat, vállalatvezető, helyreállítása, atyai áldás, leleményes nyanya, kecske szõ, hang Jákóbé, magyar fülke, fenti épületes, ember eszébe, forradalmár Orbán, leggyakoribb kifejezés, politika boszorkányüstjét, múlt árnyait, régi önkényuralmat, legmodernebb tőkés, műveletnek Orbán, politikacsinálás manapság, minisztériumokban folyik, Furfangos Jákób, Orbán Viktor, Fidesz Kormány, Orbán Viktorhoz, John Kenneth Galbraith, Egyesült Államokban, Soros Györgyön, Soros Alapítvány, Emberjogi Dokumentációs Központot, Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet, Közép-európai Egyetemről, Central European University, Amerikai Egyesült Államok, Magyar Köztársaság, Egyesült Államok, MTI-nek Korózs Lajos, Munkaügyi Minisztérium, Athena Intézet, Pintér Sándornál, Simon Peresz, Elliott Abrams, Lewis Libby, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld, National Security Strategy, Orbán Viktorunk, Igor Szavolszkij, Political Capital Institute, Most Orbánnál, Szalay László Mihály, Szeszák Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rátalálsz  Mai harmónia kártyám  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nevem  Erdőn  Facebookon kaptam  Png lepke  Tavaszi kép  Png virág  Egy hatékony szolga  Adakozás  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Egy maradéktalanul uralt világ  Png fotel  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hazára minden embernek szükség...  Kövesd a cowboyt!  Idő  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  A kételkedés kezelése  Egy lelki imádság  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einsteinről  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem tiéd  Png nő  Png telefon  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Png csokor  Paul David Tripp Április 20  Albert Einsteinről  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png telefon  Paul David Tripp Április 20  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem tudhatod  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hiányzik  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png telefon  Png nő  Png ház  George Gordon Lord Byron: Inez...  Sose bánj semmit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Idő  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Szép napot kívánok  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
atyai áldás, leleményes nyanya, kecske sz&#245, hang Jákóbé, magyar fülke, fenti épületes, ember eszébe, forradalmár Orbán, leggyakoribb kifejezés, politika boszorkányüstjét, múlt árnyait, régi önkényuralmat, legmodernebb tőkés, műveletnek Orbán, politikacsinálás manapság, minisztériumokban folyik, olyan állam, államigazgatás posztjaira, hatvanas évek, modern ipari, részvényes hatalmát, gazdasági fejlődés, átlagos politikai, folyamatokat irányítani, egyes politikai, úgynevezett &#8222, pártok háttérszervezetei, adott politikai, társadalom összes, kifejezést agytrösztnek, fejlődés annyiban, látható technostrukturák, tőkések hatalmát, amerikai pénzügyi, pénzmágnás Soros, amerikai balliberális, 1990-es évek, szabad demokrata, nagy balfasz, ilyesfajta háttérintézmények, regnáló államhatalomhoz, példákat szemezgetjük, üzleti élet, jövő vezetőinek, nagy számú, világ legjelentősebb, diákok nagy, különféle kutatói, orvosi ellátás, hallgatók fontos, önzetlen segítségnyújtás, fekete kisebbség, roma integráció, találkozó után, konkrét fizikai, magyar közösség, életkörülmények romlása, izraeli beáramlás, világ minden, tömegpusztító fegyverek, válsággócokból kiinduló, magyarság mára, tervezett földfoglalás, magyarokról sohasem, magyar jöv&#245, újságírók értették, amerika békés, ifjabb Bush, szeptember 11-i, korábbi évtizedek, esetben máig, világ bármely, iraki civil, amerikai katonai, blogot annakidején, áldozat fülét, viszont szentigaz, hazánkra ácsingózó, kormányzati stabilitás, kormányzat rendkívül, változások szükségességét, reformfolyamatok visszafordítására, kiszámítható jogi-gazdasági, reformok jelent&#245, reformfolyamat &#8222, kormányzat hosszú, megszorító intézkedések, kormány milyen, korrupció elleni, választók szemében, egyik legsúlyosabb, jelenség visszaszorítása, politikai intézményekbe, közvéleményben rendkívül, nyíltan felvállalt, ebben rejl&#245, parlamenti pártok, politikai szerepl&#245, érdemi vitát, populizmus nyelvén, etnikai természet&#251, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.